AuditHaukka Oy – pk-yrityksien ja asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastusta ja talouden konsultointia Uudeltamaalta

AuditHaukka Oy on pk-yrityksien ja asunto-osakeyhtiöihin erikoistunut tilintarkastaja tarjoten myös talouden konsulttipalveluita. Palvelemme asiakkaita Uudellamaalla ja sovittaessa myös muualla Suomessa. Tutustu tarkemmin yritykseemme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tilintarkastusta yli 15 vuoden kokemuksella

AuditHaukka Oy on pk-yrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja säätiöitä palveleva tilintarkastustoimisto ja taloushallinnon konsultoija. Yrityksen omistaa KHT Helena Haukka, jolla on monipuolinen kaupallinen koulutus ja jo yli 15 vuoden kokemus pk-yritysten, asunto-osakeyhtiöiden ja säätiöiden taloudesta. Hän on työskennellyt taloushallinnon ja tilintarkastuksen tehtävissä sekä tilitoimisto- että tilintarkastustoimistoissa (tilintarkastusyhteisöissä).

Lakisääteiset tilintarkastukset ja talouden konsultointi

AuditHaukka Oy:n palveluihin kuuluvat lakisääteiset tilintarkastukset ja muut tilintarkastukseen liittyvät palvelut. Meillä on erityisosaamista myös asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastuksista ja konsultoinneista. Tunnemme myös kiinteistöyhtiöitä koskevan alv-lainsäädännön. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Palvelut