Osakeyhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastusten ja talouden osaamista

AuditHaukka Oy tarjoaa asiantuntevaa osakeyhtiöiden, pk-yritysten ja asunto-osakeyhtiöiden tilintarkastuksia Uudellamaalla ja sovittaessa myös muualla Suomessa. Erityisosaamistamme ovat pk-yrityksien tilintarkastukset, projektien taloudelliset tarkastukset ja talouden konsultointipalvelut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lakisääteinen tilintarkastus

AuditHaukka Oy palvelee organisaatiotasi kaikissa lakisääteisen tilintarkastuksen tilanteissa. Tilintarkastuksen tarkoituksena on varmistaa, että organisaation kirjanpito, tilinpäätös, hallinto ja hallinnon asiakirjat ovat kunnossa. 

Eritystoimeksiannot

Otamme vastaan erityistoimeksiantoja, jotka tukevat asiakkaan taloushallintoa ja tilintarkastusta pitkällä tähtäimellä, muutostilanteissa ja esimerkiksi yritysten yhdistyessä. Ota yhteyttä ja kerro organisaatiosi erityistarpeista!

Yhteystiedot

Taloushallinnon konsultointi

AuditHaukka Oy tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon neuvontaa sekä konsultointia. Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa yritykselle ja auttaa liiketoiminnallisesti parhaimpien ratkaisujen tekemisessä.

Verotuksen konsultointi ja neuvonta

Palvelumme kattaa myös verotukselliset neuvot esimerkiksi yritys-, metsä- ja arvonlisäverotukseen liittyen. Ajantasainen tietämyksemme ja kokemuksemme verotuksellisista toimista sekä ratkaisuista on tärkeää jo tilikauden aikana.

Kysy lisätietoja

Metsäverotus

 AuditHaukka Oy tarjoaa metsänomistajille tuloverotuksen ja arvonlisäveron palveluita kymmenen vuoden kokemuksella.

Lausunnot

AuditHaukka Oy antaa lausuntoja muun muassa osakepääoman maksusta, yritysjärjestelyistä ja yhtiömuodon muuttamisista. Meiltä saat myös projektirahoituksen erityislausunnot.